Design & Tegnekurser 

/ Hørsholm

Få et indblik i den kreative proces samt de tegneteknikker

og metoder der anvendes når ideer skal realiseres.

Forberedelse til kreative uddannelser

Tegning er et fantastisk redskab til at udvikle og formidle ideer i krydsfeltet mellem æstetik og håndværk.

Gennem rummelige og grafiske tegneøvelser arbejder vi med de grundlæggende principper inden for arkitektur, produkt og digitalt design.


Det er fokus på at udvikle og styrke dit personlige kreative udtryk. Kurset er en introduktion til design og opbygget så du kan arbejde inden for de designområder som interesserer dig mest.

Vi bruger primært tegneredskaber fra skitser til  gennemarbejdede præsentationer. vi fremlægger for hinanden og øver os i at give konstruktiv kritik på hinandens arbejder.

Kursuselementer

Vi arbejder løbende med ideudvikling samt præsentationstekniker. Undervisningen er baseret på fælles samt individuel dialog og kan dermed tilpasses den enkeltes niveau og interesseområde.

Ingen forudsætninger er nødvendige.


Vinterkursus 2022


Aften kursus

24. Januar  - 04. April - 2022 (uge 7 undtaget)

Mandage mellem 17.30 - 21.30

10 Kursusgange

Pris: 5.800,-


Sted

Foreningshuset 
Rungstedvej 23
2970 Hørsholm


Max. 10 personer pr. kursus og deltagelse er efter først til mølle princippet.

Tilmelding

 
 
 
 
 
 

Efter tilmelding modtager en velkomst mail med kontonummer hvor du bedes indbetale et depositum på kr.1500,- 

Du er sikret en plads, når dit depositum er modtaget.

Resten af kursusprisen indbetales senest 3 uger før kursusstart. Du kan afmelde din plads senest 3 uger før kursusstart og få refunderet det fulde beløb. Afmeldingen skal ske via email. Ved senere afmelding end 3 uger før kursusstart, eller ved afmelding efter kursusstart kan beløbet ikke refunderes.

Skriv gerne hvis du har spørgsmål: jr@jacobrudbeck.dk

Jacob Rudbeck

Uddannet Arkitekt på Det Kongelige Akademi og har gennem de sidste 15 år arbejdet med design og produktudvikling for både danske og udenlandske brands.

Med praktisk erfaring fra ledende stillinger i designbranchen samt egen tegnestue har Jacob arbejdet med alle discipliner inden for designfaget.

Ved siden af tegnestue arbejdet har Jacob undervist på Det kongelige Akademi som timelærer og været gæste censor på DIS.


Jacob Rudbeck Design